Marleen Kolk

In 2004 heb ik mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste succesvol afgerond en in 2007 mijn opleiding voor pedicure. In juni 2007 ben ik mijn eigen salon begonnen in Hengelo.

Gun uw voeten regelmatig een bezoekje aan de pedicure.
Gek genoeg blijkt nog steeds dat maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten laten verzorgen, terwijl we dit deel van ons lichaam toch zwaar belasten. Daarom verdienen voeten ook extra aandacht om zo pijnlijke voeten te voorkomen of te verhelpen.

Wilt u uw voeten een keer goed laten verzorgen of heeft u last van eeltvorming, likdoorns, ingroeiende teennagels of nagelproblemen (bijv. schimmelnagels) dan kunt u bij mij terecht voor een pedicurebehandeling.

Een verzorgd uiterlijk is een persoonlijk visitekaartje. 

Een goed verzorgd uiterlijk straalt gezondheid en vitaliteit uit.

Je zit beter in je vel en dat geeft zelfvertrouwen.

Een regelmatige, professionele schoonheidsbehandeling en een goed advies voor het thuisgebruik van producten is dan ook een goede investering voor een mooie huid. Naast keuze uit verschillende behandelingen kunt u er ook voor kiezen om een afspraak te maken voor deelbehandelingen. Bijvoorbeeld epileren, verven van de wimpers en/of wenkbrauwen of het ontharen van gezicht of lichaam door middel van harsen.

Kijk hier voor meer informatie over de opbouw van de verschillende behandelingen in mijn salon.

 

×